Inga Pīrāga

LV

Prakstiskā D-Āzijas ielu ēdienu meistarklase.

Kopā gatavojot dosimies garšu ceļojumā atklājot dažādās Āzijas valstīs iecienītus ēdienus. Runāsim par zināmām un ne tik zināmām sastāvdaļām, kas nodrošina ēdienu garšas autentiskumu un to kā aizstāt grūtāk pieejamas izejvielas. Baudīsim svaigu tempi un atklāsim tās plašo pielietojumu dažādu ēdienu gatavošanā.
Gatavosim:

  • Mendoan-Indonēzijas tempes friterus ar čilli mērci;
  • Rīspapīra rullīšus ar Birmas tofu un zemesriekstu mērci;
  • Dārzeņu tempuru;
  • Sičuanas dan dan nūdeles ar saldskābajiem gurķiem;
  • Kokosriekstu rīsu nasi goreng ar aso tomātu sambalu.

Kopā gatavošanu vadīs Inga Pīrāga, augu valsts ēdienu recepšu autore, meistarklašu vadītāja un svaigas tempes entuziaste & ražotāja.

Kad: 13.00-15.00 @Vegānfestivāls 24.08.2019
Cik: dalības maksa ir 15.00 eiro, no kuriem 50% tiek ziedoti biedrībai “Dzīvnieku brīvība” un dzīvnieku patversmei- biedrība “Ar sirdi delnā”
Pieteikšanās: Inga Pīrāga @FB; e-pasts: tempe@fermentista.eu; tālr: 29471618

Vietu skaits ierobežots!