Dita Lase

LV

Lekcija: Kā veidot sabalansētu vegānisku maltīti?

Vai zināji, ka 70% vegānu agrāk vai vēlāk atgriežas pie gaļas ēšanas? Un vai vari iedomāties, kāds ir populārākais iemesls, kāpēc tā notiek? Tieši tā - jo garšo! Un vēl trešdaļa - jo kaut kas saiet dēlī ar veselību.

Tāpēc ir tik svarīgi zināt, kā izveidot vegānisku maltīti tā, lai būtu gan garša, gan sāts, gan veselība. Balstoties uz savu 22 gadu pieredzi veģetārismā un vairāk kā 10 gadu pieredzi kulinārijas kursu vadīšanā, centīšos izstāstīt un parādīt, kā tas darāms.

Lekciju vadīs: Dita Lase, veģetāra uztura skolas Vegus vadītāja, Gardais vegānisko produktu līnijas radītāja un ražotāja.