FRUPP

LT

Ar saldēšanas metodi kaltēti augļi un dārzeņi.

Frupp augļu un dārzeņu apstrādē izmanto drošu saldēšanas – kaltēšanas metodi, kas nodrošina uzturvielu saglabāšanos gardajos produktos.

Pateicoties šai metodei augļu un dārzeņu produkcija ir bagāta garšā, izteikta smaržā, kā arī rada svaigu un kraukšķīgu baudījumu. Frupp produkcijas augļi būs piemēroti kā uzkodās, tā desertos, kūkās, jogurtos un dzērienos, un dārzeņi - salātos, mērcēs un kā arī īpašā sastāvdaļa fantāziju bagātās receptēs. Šīs būs īpaši radītas uzkodas tiem, kas akcentē skaistumu, sportisku un veselīgu ķermeni un izbauda aktīvu dzīvesveidu. Veselīga alternatīva cukurotām uzkodām.